Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Αγάπη σημαίνει "Αιώνας"


Όχι όχι μην αλλάξεις !
Να συνεχίσεις να σκέφτεσαι και να αντιδράς έτσι.
Αλήθεια σου είπε κανείς ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εύκολο πράγμα ; Και να στο είπε, ψέματα σου είπε. Για σκέψου πως εδώ ένα καρφί πας να βάλεις στον τοίχο και 9 στις 10 φορές χτυπάς το δάκτυλό σου.
Πρέπει να δείξεις υπομονή και κατανόηση. Τουλάχιστον προσπάθησε αν και το ξέρω ό,τι δυσκολεύεσαι.Είμαι σίγουρη πως σου έχει απομείνει δύναμη και κουράγιο. Άλλωστε τα όνειρα δεν χάνονται από την μια στιγμή στην άλλη !
Ξέρω , φταίει η κούραση και η πίεση των καθημερινών υποχρεώσεων. Το βλέπω και σε καταλαβαίνω , σε αισθάνομαι. Σου ζητώ με όλη μου την καρδιά να μη χάσεις την ψυχραιμία σου. Σου το ζητάω σαν χάρη !
Η καλή , δυνατή και όμορφη σχέση , δεν υπάρχει από μόνη της. Μέσα στο χρόνο την εξελίζεις και τη χτίζεις με προσπάθεια. Και σιγά σιγά το εγώ γίνεται εμείς . Δίπλα σου πάντα θα έχεις τη τρυφερή αγκαλιά ,τις ζεστές κουβέντες όπως τη πρώτη μέρα που ήσασταν μαζί.
Και μη ξεχνάς , αγάπη σημαίνει "Αιώνας" ! Να θες να είσαι με το άλλο σου μισό για πάντα μαζί.Και εσείς μπορείτε ! Θέλω πάντα να θυμάσαι τι είναι αγάπη . Σα συμβουλή θα σου δώσω τους ορισμούς που εγώ της δίνω.
Αγάπη , είναι μια συνεχής προσπάθεια .
Αγάπη , είναι να μην κουράζεσαι ποτέ να αγαπάς και να το δείχνεις .
Αγάπη , είναι στα δύσκολα μένω κοντά σου κι όχι στα δύσκολα το βάζω στα πόδια .
Αγάπη , είναι να μπορείς να συγχωρείς αλλά να μην εκμεταλλεύσαι .
Καλή δύναμη και ........................ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

7 σχόλια: