Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Σακάτεψαν ηλικιωμένο για να του πάρουν 45 ευρώ!

Αν οι αδίστακτοι κακοποιοί που εισέβαλαν στον στάβλο ενός ηλικιωμένου στο Βρανά του Βαρθολομιού Ηλείας και τον χτύπησαν άγρια είχαν στόχο να του κλέψουν τα… κοτόπουλα, τελικά δεν τα πείραξαν! Αν πάλι στόχος τους ήταν τα χρήματα που είχε πάνω του ο γέροντας, ατύχησαν γιατί δεν βρήκαν παρά 45 ευρώ!
Οι δράστες πλησίασαν ξαφνικά αθέατοι τον 80χρονο, την στιγμή που πήγε να μαζέψει τα κοτόπουλά του και να κλείσει τις πόρτες του στάβλου. Χωρίς να πουν λέξη, τον χτύπησαν πισώπλατα τρεις φορές στο κεφάλι με ένα ρόπαλο! Όταν ο άτυχος άνδρας έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος, έψαξαν τις τσέπες του, άρπαξαν 45 ευρώ που είχε μαζί του και εξαφανίστηκαν.

Ο ηλικιωμένος συνήλθε αρκετή ώρα αργότερα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Κοντά του έτρεξε ο κουμπάρος του που κατοικεί δίπλα και τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο γιος του θύματος εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι δράστες ήθελαν να κλέψουν τα κοτόπουλα, αλλά όταν είδαν τον 80χρονο κρύφτηκαν και τον χτύπησαν.


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου