Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Χριστίνα Χριστοφάκη: τι κοινό έχει με την Γιάννα Αγγελοπούλου;

Σε πρώτη ανάγνωση η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου είναι δύο πολύ ωραίες και δυναμικές γυναίκες, που φέρνουν λιγάκι στην εξωτερική εμφάνιση. Μελαχρινή η μία, μελαχρινή και η άλλη με μεγάλα εκφραστικά μάτια.

Αρκεί αυτό το χαρακτηριστικό για να αποκαλούν κάποιοι τη σύζυγο του Θεόδωρου Πάγκαλου «Γιάννα Αγγελοπούλου του Σαρωνικού»;

Ένα δεύτερο κοινό στοιχείο που έχουν οι δύο κυρίες είναι ότι οι σύζυγοι τους έχουν το ίδιο όνομα.  Θεόδωρος Πάγκαλος ο ένας, Θεόδωρος Αγγελόπουλος ο άλλος.

Επίσης είναι και οι δύο μεγάλου εκτοπίσματος. Και δεν αναφερόμαστε στα κιλά του κυρίου Πάγκαλου, αλλά στο πολιτικό εκτόπισμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και στο επιχειρηματικό μέγεθος του κ. Αγγελόπουλου.

Ένα τρίτο στοιχείο που ενώνει τις δύο γυναίκες είναι η καταγωγή τους. Τόσο η Γιάννα Αγγελοπούλου όσο και η Χριστίνα Χριστοφάκη κατάγονται από την λεβεντογέννα Κρήτη και είναι περήφανες γι’ αυτό.

Επίσης έχουν και οι δύο από τρία παιδιά.

Και εδώ σταματούν οι προφανείς ομοιότητες και αρχίζουν οι άλλες οι βαθιές που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει.

Η κυρία Χριστοφάκη πλήρωσε ακριβά το γεγονός ότι είναι σύζυγος του Θεόδωρου Πάγκαλου, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν το παραδέχεται.Ωστόσο σκοπεύει να παραμείνει στην πολιτική και όπως δήλωσε θα κρατήσει το πολιτικό της γραφείο και θα συνεχίσει να λειτουργεί οργανωμένα τον συνδυασμό της αναδεικνύοντας δράσεις σε όλα τα επίπεδα μέσα στην τοπική κοινωνία.Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Real News όπου ξεκαθάρισε ότι είναι υπερήφανη εάν κάποιοι την αποκαλούν Γιάννα.Τι εννοούσε δηλαδή; Ότι έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες;

Διαβάστε την ερώτηση του δημοσιογράφου και την απάντηση.

Τελικά, είστε η «Γιάννα Αγγελοπούλου του Σαρωνικού» όπως ειπώθηκε;

«Εγώ τη Γιάννα την εκτιμώ όπως και τον σύζυγο της τον Θόδωρο. Είμαι Υπερήφανη αν κάποιοι με λένε «Γιάννα». Τους Ολυμπιακούς Αγώνες του έφερε η Γιάννα στην Ελλάδα και τους διοργάνωσε η Γιάννα του "Αθήνα 2004".Αυτό της το χρωστάμε όλοι, άσχετα αν όλοι δουλέψαμε για να πάνε όλα καλά τη διοργάνωση. Επίσης, κι εγώ είμαι κατά το ήμισυ Κρητικιά. Άρα, μπορεί να έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά!».

http://toblogtonkirion.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου