Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

Οι BLOGGERS δεν πουλιούνται ...

Την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε η Απογευματινή .Απολύθηκαν 130 δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι. Δεν είναι το μόνο Μέσο που έχει κατεβάσει ρολά το τελευταίο διάστημα.
Ο Τύπος για να επιζήσει πρέπει να έχει κέρδος και κέρδος έχει όταν του χορηγείται κρατική διαφήμιση. Μα όλοι βλέπουμε να ψιλοπαίζει πάντα κρατική διαφήμιση που όμως δεν είναι αρκετή ώστε να βοηθήσει για να κρατηθεί “εν ζωή” η επιχείρηση. Δεν είναι ότι το κράτος κάνει οικονομία ,μη γελιέστε. Επιδιώκουν να φιμώσουν τον έντυπο τύπο κάτι που ήδη έχει αρχίσει να γίνεται εμφανές.
Ας μην ξεχνάμε πως οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης είναι τσιράκια τους . Ω, ναι όλοι τους είναι γιατί χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις. Τους ταΐζουν τόσο καλά που την κατοχική κυβέρνηση θα μας την βαπτίσουν αμεσοδημοκρατική.
Στον αγώνα της σωστής και αξιόπιστης ενημέρωσης μείνανε λίγοι. Μέσα σε αυτούς είναι οι bloggers. Ας διαφυλάξουμε την ακεραιότητα μας. Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά ενάντια στο υπερκαθεστωτικό σύστημα που μας επιβάλει η Νέα Τάξη. Δεν θα γίνουμε δούλοι κανενός .
Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ .

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!Καλά τα λές!Όμως και πολλοί συνάδελφοι μπλόκερ είναι κατευθυνόμενοι.Η αμφιβάλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Bloggers δεν πουλιούνται ή οι Bloggers δεν πρέπει να πουλιούνται; Ας φανταστούμε έναν μάχιμο Έλληνα Blogger με πολιτικής απόχρωσης blog (με ειδήσεις, σχόλια, απόψεις κλπ), που η φωνή του έχει διαδωθεί αρκετά. Είναι στο Νο 130.000 παγκοσμίως και κοντεύει να μπει στην πρώτη χιλιάδα στην Ελλάδα, στις λίστες της alexa. Αυτά που γράφει έχουν αρχίσει να ενοχλούν κάποιους πολύ έντονα.

    Αυτοί για να μην μπουν στην διαδικασία να πάνε δικαστικά ή στην άλλη..."διαδικασία" να ψάξουν να τον βρουν και να του φυτέψουν δυο σφαίρες στην πλάτη τον προσεγγίζουν με μία προσφορά : 1 μύριο €πουλα για να τους παραδώσει τα "κλειδιά" του blog του. Πιστεύεις ότι δεν θα το έκανε;
    Κοριός

    ΑπάντησηΔιαγραφή