Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Περνάει βέρες η κόρη της Lady

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Aντζελα Δημητρίου!
Αύριο η μονάκριβη κόρη της περνάει βέρες με τον αγαπημένο της, ενώ έχει και πρεμιέρα! Πήρε τη μεγάλη απόφαση η Ολγα Κιουρτσάκη και σε ένα 24ωρο θα αρραβωνιαστεί τον σύντροφό της Φώτη, 23 χρόνων, που την έχει κορόνα στο κεφάλι του. Αμέσως μετά αναμένεται να τα... σπάσουν με τη μαμά Άντζελα στην πίστα!

Το χαρμόσυνο γεγονός έχει ενθουσιάσει τη δημοφιλή τραγουδίστρια, που μάλιστα το ίδιο βράδυ έχει επίσημη πρώτη στο «Polis Star» με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Εκεί -όπως είναι φυσικό- θα βρεθεί και η Ολγα Κιουρτσάκη, κάνοντας τη δική της επίσημη πρώτη στο πλευρό του άντρα που της πήρε τα μυαλά. Μέχρι να δώσουν λόγο και επισήμως, η Ολγα δεν θέλει να αποκαλύψει πολλά για το αμόρε της. Άλλωστε, όπως και η μητέρα της, είναι προληπτική.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά την περιπέτεια με την υγεία της, η Ολγα Κιουρτσάκη έχει ηρεμήσει και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Λάμπει, όπως λένε όλοι όσοι την έχουν δει τον τελευταίο καιρό. Στο πρόσωπο του Φώτη έχει βρει τον άνθρωπο που της προσφέρει ασφάλεια και -το κυριότερο- σταθερότητα.

Το γεγονός αυτό κάνει και τη μαμά της να πετάει στον έβδομο ουρανό. Η Άντζελα είναι τόσο χαρούμενη που χθες, στην εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάζεται η κόρη της και φυσικά δέχτηκε τις ευχές τόσο της οικοδέσποινας όσο και του πάνελ.

Με το καλό!







http://www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου