Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο οίκος δημοπρασιών Χρήστου φτάνει και στην Κύπρο

Ο Οίκος Χρήστου, ένας από τους πιο αξιόπιστους οίκους δημοπρασιών της Ελλάδας, επεκτείνει την παρουσία του και στην Κύπρο και κάνει την πρώτη του τιμητική παρουσίαση, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στο Hilton Λευκωσίας.

Με μια συλλογή από επίλεκτα ποιοτικά έργα Τέχνης σύγχρονων Ελλήνων και Κυπρίων καλλιτεχνών, δίνει την ευκαιρία στους συλλέκτες και στο φιλότεχνο κοινό της Κύπρου να επιλέξουν δημιουργίες σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, με επενδυτική προοπτική.

Στη δημοπρασία θα παρουσιαστούν συνολικά 109 έργα κορυφαίων Ελλήνων και Κυπρίων καλλιτεχνών. Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή περιλαμβάνει έργα των Βασίλη Σπεράντζα, Δημήτρα Μυταρά, Νίκου Στεφάνου, Θεόδωρου Πανταλέων, Σαράντη Καραβούζη, Σωτήρη Σόρογκα, Ανδρέα Μακαρίου, Κωστή Γεωργίου και άλλων γνωστών εικαστικών.

Από τα έργα της βραδιάς ξεχωρίζει η «Απρόσμενη Συνάντηση» του Βασίλη Σπεράντζα, ενώ μερικά ακόμα σημαντικά έργα που θα δημοπρατηθούν είναι ο «Θρησκευτικός Σουρρεαλισμός» του Γιώργου Δέρπαπα, οι «Άλπεις» του Μάριου Πράσινου και η «Νεκρή φύση με Εργοστάσιο» του Νίκου Στεφάνου.

Πληροφορίες: Οίκους Χρήστου, 0030-210 3646759 (Αθήνα), 00357-99 686 789 (Κύπρος). www.christouauctions.com .


http://www.clickatlife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου