Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

«Δεν είναι παρθένα για να βάλει άσπρο νυφικό!»

Αποστομωτική απάντηση σε όσους σχολίασαν και χλεύασαν το ρουά νυφικό της Νένας Χρονοπούλου έδωσε ο δημιουργός του Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο σχεδιαστής μόδας μέσα από την εκπομπή «Κους Κους» αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το νυφικό και το μυστικό γάμο της Νένας Χρονοπούλου με τον Τάσο Μητρόπουλο.

«Η Νένα με πήρε τηλέφωνο όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη και μου αποκάλυψε πως θα παντρευτεί και θέλει να τους φτιάξω εγώ τα ρούχα για το γάμο. Η αρχική της σκέψη ήταν να βάλει όλη η οικογένεια (η Νένα, ο Τάσος και ο μικρός Χρήστος), φράκο. Της είπα ότι θα το συζητήσουμε όταν επιστρέψω. Μετά της πρότεινα 2, 3 φορέματα από τη συλλογή μου «Φειδίας», που παρουσίασα στη Νέα Υόρκη και καταλήξαμε σε αυτό το υπέροχο μπλε φόρεμα-νυφικό», λέει ο Βασίλειος.

Όσο για την επιλογή του χρώματος; «Η Νένα έχει ίσως τα ωραιότερα γαλάζια μάτια που έχω δει στη ζωή μου. Θεωρώ πως ήταν η καλύτερη επιλογή αυτό το χρώμα. Εξάλλου, η Νένα είναι μια αναρχική σταρ, πρωτοπόρος πάντα, έπρεπε να σπάσει το κατεστημένο. Και όπως κι εγώ και η ίδια πιστεύουμε: «Το λευκό είναι το χρώμα της παρθενίας και σίγουρα δεν είναι παρθένα για να πρέπει να βάλει ένα άσπρο νυφικό».
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου