Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ή αλλιώς ΔΗ.ΣΥ. θα ονομαζεται τελικά το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη

Ο κύβος ερρίφθη και για το όνομα του κόμματος.
 
Σήμερα ο Χατζηνικολάου ανακοίνωσε τη διαρροή από το περιβάλλον της Μπακογιάννη. Προφανώς και ο τίτλος υπονοεί ότι το κόμμα αυτο θα χτιστεί πανω στη συνεννόηση και εσωτερικά αλλά και με τα αλλα κόμματα, δεν θα είναι αδιάλλαχτο και στενόμυαλο και θα αφηνει πίσω αυτές τις λογικές του κόμματος που κανει αντιπολίτευση απλά φωνάζοντας μόνο για τα αντιθετα. 
 
Ο πρώτος στόχος του κόμματος θα είναι να αναδειχθεί σε πρώτη φάση τρίτο κόμμα, πανω από το ΚΚΕ, αλλά κανεις από τα στελεχη του κόμματος δεν θα το ομολογήσει αυτό, μιας και όλοι τους θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ όσον αφορά τις προσδοκίες τους, αλλά και για να μην προκαλούν το κοινό αίσθημα (όπως πχ κάνει ο Σαμαράς πανηγυρίζοντας για την "ολική επαναφορά της ΝΔ"). 
 
Θα γνωρίσετε τις επόμενες μέρες έναν-έναν τα βασικά στελέχη καταρχάς σε τηλεοπτικές συζητησεις και σε δελτία ειδήσεων, σημασία μεγάλη όμως θα δωθεί και στις περιοδείες στη περιφέρεια σε δεύτερη φάση. Η Ντόρα τους έχει ετοιμάσει όλα τα στελέχη ψυχολογικά για τον πόλεμο που θα δεχθούν από το επιτελείο του Σαμαρά, ιδίως μόλις βγουν οι πρώτες επίσημες μετρησεις για το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας. 

Εκτιμάται ότι ο Σαμαράς πνίγεται αυτή τη στιγμή και ως γνωστόν ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά πιάνεται, οπότε και μόλις δει να του φεύγει στις μετρήσεις απευθείας ένα μεγάλο ποσοστό Νεοδημοκρατών, θα χάσει την ψυχραιμία του με ανεξέλεγκτες συνέπειες...
 
http://antiitroktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου